Sailing sv Phi

Home

Welkom bij sailing sv Phi! Op deze pagina kun je onze reis volgen. Wij posten regelmatig blog’s en foto’s op ons Instagram account sv_Phi.

Wij zijn een jaar onderweg en zeilen van Workum via Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko naar de Carieb. Daar zeilen we een aantal maanden rond en bezoeken eilanden zoals St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines, Martinique, Dominica, Antigua, US Virgin Islands, BVI, St. Maarten, Dominicaanse Republiek, Jamaica en Cuba. Daarna verlaten we de Carieb en varen we via de Bahama’s naar de Verenigde Staten en zeilen daar langs de kust van Florida, Georgia en South Carolina tot aan Charleston.

In Charleston begint onze terugtocht en zeilen we naar Bermuda om van daaruit naar de Azoren te zeilen. In de Azoren blijven we een paar weken om te genieten van de natuur daar en kiezen daarna een noordelijke route richting zuid Engeland. We hopen daar weer Harald en Sophia te ontmoeten om met hun terug te zeilen naar Nederland. De laatste week van onze zeiltocht zullen we gaan afkicken op Vlieland om daarna weer de haven van Workum binnen te varen.

Daarna gaat voor ons het ‘gewone’ leven weer beginnen en gaan de kinderen naar school en gaan wij weer aan de slag. Geld verdienen voor onze volgende reis…

Laat een reactie achter

© 2023 Sailing sv Phi

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: