De eerste dag op de boot

Toen we net aan kwamen bij de boot stond er allemaal familie en vrienden langs de kant met vlaggetjes en toeters. Dat vond ik hartstikke lief van ze, hoewel er af en toe een traantje rolde over mijn wang. Afscheid nemen is ook niet leuk.

Afscheid in Workum Toen we eenmaal weg waren werd het beter. Ik ging binnen kijken en het was super gezellig. Eenmaal op het water was het een beetje koud, maar gelukkig hebben we dekentjes. Toen we aankwamen in Enkhuizen is er later een ongelukje gebeurd. Ik ( Kiki ) viel bij de punt bijna in het water. In plaats van in het water vallen heb ik mijzelf opgevangen en in plaats van nat heb ik op mijn bovenarm een hele grote schaafwond en op mijn hele been allemaal kleine wondjes en ik zit onder de blauwe plekken. Verder gaat het goed met mij.

Ik wil nog wat zeggen aan oma Greetje en Renee: ik mis jullie!

Groetjes Kiki

5 reacties

 1. Lieve Kiki, wij vinden het ontzettend stoer van je dat je deze reis helemaal gaat doen met je ouders en zusje!! Voor niemand is afscheid nemen fijn het is altijd de beetje nare kant van iets fijns. Maar je gaat een heel spannend jaar tegemoet en die ervaring houd je voor altijd. Geniet er maar van! En ook stoer hoe je je val hebt opgevangen, en niet in het water bent gekomen! Zet ‘m op!

 2. Kiki toch, ik had nog zo gezegd voorzichtig te doen.gelukkig is het bijna goed afgelopen.
  Goed oppassen hoor Re nee en wij allemaal missen jullie ook, maar jij hebt fijn vakantie en wij nog niet.
  We blijven mailen, Groetjes van Renee en oma.😘😙😚

 3. Wauw guys, dat moet toch een spannend maar mooi moment geweest zijn om thuis de deur achter je dicht te hebben gedaan en op de boot te stappen voor de tocht van je leven…
  Ontspanning lijkt me, de eerste dag van velen fie gaan volgen, ondanks kleine ongelukjes waarover ik las.
  Het gaat jullie goed en we houden jullie in de gaten….
  Safe travels!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: