Sailing sv Phi

De route

Een van de eerste vragen die we krijgen als we vertellen wat we gaan doen, is waar we allemaal naar toe gaan. Het filmpje hieronder geeft een beeld van de route zoals we die gepland hebben. Het zal natuurlijk afhangen van het weer en hoe leuk we het hebben op de plekken die we gaan bezoeken maar in grote lijnen is dit ons plan. Mocht je nog suggesties hebben voor landen, plekken of baaien die we vergeten zijn én op de route liggen. Laat het ons weten!

Vergeet ook niet om je op ons youtube kanaal te abonneren en het filmpje te ‘liken’. Dat helpt ons!

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. A3 14 juni 2018

  Super gave route! Hopelijk gaat jullie dat conform planning allemaal lukken. Een suggestie om jullie reis nog completer te maken zou een baaitje zijn die nu ontbreekt in jullie reisschema, maar zo goed als op de route ligt die jullie hebben uitgestippeld.
  Bij Hoorn kort opkruisen op een 215 graden koers en je zeilt door de baai van Warder. Niet te missen en een onvergetelijke ervaring. Grote kans dat je mij ziet varen, Nacra Inter20, hemelsblauwe spinnaker. Zwaai even….

  • jurgen 14 juni 2018 — Berichtauteur

   Wie kent het niet Warder! Ben bang dat het daar iets te ondiep voor ons is en als je ons voorbij ziet varen, heb je genoeg tijd met die Nacra om ons in te halen! Ik zal zwaaien…

 2. Svenski 15 juni 2018

  Wat een droomreis en ook voor mij een dream-come-true om de oversteek mee te zeilen en hopelijk nog een weekje in mei!
  In Havana kan ik Paladares La Guarida aanraden, en neem een flesje echte Bacardi mee!

Laat een reactie achter

© 2023 Sailing sv Phi

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: